Opfinder news

Kom til Opfinderskole

31.09.2016

Opfinderforeningen.dk lancerer en Opfinderskole, der skal klæde opfindere, idémagere og andre kreative hjerner bedre på og dermed øge succes raten, så flere idéer kommer i mål, som solgte produkter.

For opfindere, idémagere og andre kreative hjerner, som ikke har adgang til den støttende infrastruktur i en udviklingsafdeling eller et forskningscenter, kan det være en lang, dyr og uoverskuelig proces man skal igennem for at komme i mål og få solgt sin idé.

Ny hjemmeside

1.12.2016

Vi er i gang med udviklingen af en ny hjemmeside. I den forbindelse vil medlemssider og bliv medlem være utilgængelig.
Hvis du ønsker, at tilgå informationer derfra, kan du sende en e-mail til adm@opfinderforeningen.dk.

Adgang til den gamle hjemmeside

23.12.2016

Et stort tak til Match-online, for at donere den ny hjemmeside til os. Hvis du har brug for at tilgå informationer fra den gamle hjemmeside, kan du tilgå den gamle hjemmeside igennem ”bliv medlem” knappen under ”bliv medlem”.