ANNONCER

Lokalmøde i Holstebro mandag 27.02.2012, VentureDesign

29.11.2011
Godt design - bindeledet mellem opfindelsen og markedet

Godt design - bindeledet mellem opfindelsen og markedet

Frederick Rickmann CEO fra firmaet www.dngroup.dk i Århus kommer og fortæller dels om virksomheden og deres solide succes med Venture Design, ikke blot nationalt, men i særdeleshed internationalt. Opfindelser og design er lidt to sider af samme sag, og når produktet skal på hylden og sælges, skal det både være funktionelt, men samtigt må der godt være noget til øjet som giver den udstråling, der giver kunden lyst til at købe. Og det er jo i bund og grund det, som det hele handler om.

Samtidigt kan en designbeskyttelse evt. supplere et patent, og der med give dobbeltdækning, eller helgardering om man vil.

Samtidigt er Frederick syn og skønsmand i design og kopisager ved Vestre Landsret i Viborg, så der bliver rig lejlighed til at få belyst emnet ud fra alle vinkler.

Program:

18.00 Bordet rundt med kort præsentation af de fremmødte.
18.30 Frederick Rickman får ordet.
19.30 Pause m. kaffe, toilet, ryge m.m.
19.45 Debat og spørgsmål, herunder også den sag som Albert Hedegaard netop har tabt i Østre Landsret, og som nu ar appeleret til Højesteret. Her kunne overskriften passende være:
Hvordan fa.... kunne det gå så galt?
21.00 Tak for i aften.

Vores nye mødested i Holstebro er mødelokalet hos: Kyndestoft Maskinfabrik, Vesterled 38A ,Sevel, 7830 Vinderup. Se kort

Husk tilmelding til: silkeborg@opfinderforeningen.dk eller tlf./ SMS på 40 77 84 00